FOTO: Pixabay

SAVRŠEN RECEPT ZA POČETNIKE: Bez puno muke do savršenih šnicli uz par bitnih detalja!

Autor: Dnevno

Želite si napraviti šnicle ili bi trebali pripremiti nekakav dobar ukusan ručak, a niste si baš na ‘ti’ s kuhinjom?

Nema problema, uz ove savjete ispecite najsočnije i najmekanije šnicle ikad i oduševite sebe i goste!

SASTOJCI ZA JAPANSKE ŠNICLE:

700 g šnicli od junećeg buta

1 crni luk

papar

brašno




crno vino

Priprema:

Ako su šnicle malo deblje istucite ih i podijelite na pola. Posolite i popaprite, a potom uvaljajte u brašno i ispržite na malo ulja. Izvadite šnicle, pa u tavu dodajte još malo ulja i sjeckani crni luk. Kada se luk poprži dodajte malo brašna, pa vratite šnicle u tavu. Potom dodajte vodu i malo crnog vina. Poklopite i dinstajte dok meso ne omekša, a ako bude potrebe dodajte još malo vode. Crnog vina i vode možete dodati u jednakim omjerima i tek toliko da prekriju meso.




PRAVI LJETNI RUČAK: Pečeni mladi krumpir s preljevom od vrhnja, sira i pancete!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.