screenshot, youtube

RUČAK ZA 15 MINUTA: Napravite pikantnu tjesteninu s jakobovim kapicama

Autor: dnevno.hr

Ideja i većina sastojaka je iz kuharice Jamieja Olivera, ali ipak nisam odoljela dodati dva sastojka

Sastojci 4 osobe

500 g tjestenine
12 jakobovih kapica
3 žlice maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
2 veća čilija
2 dcl bijelog vina
2 žlice vrhnja za kuhanje
maslac
sol i papar
pinjoli
peršin
maslac

Priprema

Za početak na maslinovom ulju popržiti sitno sjeckani češnjak, čili, pinjole i školjke. Nakon tri minute podliti vinom, pustiti da dio tekućine ispari pa dodati vrhnje.

Tjesteninu skuhati al dente i dodati školjkama. Na kraju sve začiniti i umiješati maslac i peršin.

Dobar tek!

Izvor

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.