Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
RUČAK IZ SNOVA: Oduševit će vas sočno bijelo meso iz pećnice!
Piletina na ovaj način doista će vas oduševiti.
Sastojci:
- 800 g pilećih prsa bez kostiju
- 2 žlica maslinovog ulja
- 3 žlice smeđeg šećera
- 1 žličica čilija u prahu
- ½ žličice soli
- ½ žličice papra
- ½ žličice češnjaka u prahu
- ½ žličice kumina
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva, a lim obložite papirom za pečenje.
Pileća prsa istucite čekićem za tucanje mesa kako bi svi komadi bili jednake debljine, otprilike tri centimetra.
Pomiješajte preostale sastojke, pa premažite prsa s obje strane.
Pecite do 20 minuta, a potom lagano pokrijte folijom i pustite da odstoji pet minuta prije posluživanja.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.