(RECEPT) NAJVEĆI HIT OVIH BLAGDANA: Najukusniji vrući džin – uvjerite se i sami!

Autor: Dnevno

Ovih blagdana isprobajte nešto drugačije. Kuhani džin mogao bi postati omiljen zimski napitak, ako se u to još niste uvjerili –  ovo je prava prilika za vas.

Ako ste mislili da je džin samo ljetno piće, imamo recept koji će vas razuvjeriti. S daškom začina, ovo toplo i aromatično piće postat će vaš omiljeni zimski napitak koji će vas zagrijati u hladnim danima.

SASTOJCI

500 ml džina
400 ml slatkog crvenog vina po želji
1 velika žlica šećera
sok od 1 limuna
sok od 2 naranče
3 klinčića
3 štapića cimeta

PRIPREMA

Sve sastojke ubacite u jednu zdjelu za kuhanje. Pustite da se mješavina kuha 15 minuta na srednje jakoj vatri, ali pazite da ne zavri. Kada je punč gotov, procijedite ga, probajte i po želji dodatno zasladite šećerom ili zakiselite limunom.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.