
FINO TIJESTO I SOČNO PUNJENJE: U par koraka pripremite omiljenu zagorsku slanu savijaču!
Zimski sladoled jedna je od najljepših uspomena iz djetinjstva mnogih, a sada ih možete napraviti i sami. Potrebno vam je vrlo malo vremena i nekoliko ukusnih sastojaka!
Sastojci:
2 dl slatkog vrhnja
250 g čokolade za kuhanje
100 g plazma keksa
10 korneta
2 žlice ulje
šarene mrvice, dekoracija po želji
Priprema:
Umutite slatko vrhnje. Dodajte 100 g zdrobljenih plazma keksa, 100 g ribane čokolade i ostatak mljevenih keksa. Lagano promiješajte. Napunite kornete. Na pari otopite ostatak čokolade s uljem, prohladite i umačite sladoled. Pospite šarenim mrvicama. Ostavite u zamrzivaču.
FINO TIJESTO I SOČNO PUNJENJE: U par koraka pripremite omiljenu zagorsku slanu savijaču!
SAMO PAR NAMIRNICA ZA SAVRŠENE PILEĆE ROLICE S POVRĆEM: U tren oka napravite fantastičan obrok!
BRZI TIRAMISU BEZ JAJA: Novo ruho popularnog deserta, odmah isprobajte!
SJAJAN OSLIĆ U PIVSKOM TIJESTU: Omiljeni način pripreme sočne ribe u hrskavom omotaču!