Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
Zaboravite ‘hot dog’: Ovako ćete za 20 minuta ispeći domaće hrenovke u lisnatom tijestu
Možda nije najzdraviji mogući izbor, ali ovim jelom ponekad možete razveseliti svoje ukućane, napose mališane.
Sastojci:
- lisnato tijesto
- hrenovke
- žumanjak
- sol
- sezam
Priprema:
Lisnato tijesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice.
Svaku trakicu omotajte po jednoj hrenovki koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati.
Prije pečenja namažite umućenim žumanjkom i malo posolite, a po želji možete dodati i malo sezama.
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok ne porumene.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.