Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
VARIVO OD JEČMA I PORILUKA: Jedan sastojak daje poseban okus!
Pripremite ukusno varivo od ječma i poriluka koje će oduševiti i djecu! Tajna je u jednom sastojku koje mu daje poseban okus!
Sastojci:
3 mrkve
3 stabljike poriluka
čaša ječma
75 g špeka
mljevena paprika
sol, papar
Priprema:
Namočite ječam preko noći. Komad špeka narežite na sitne kockice. Popržite špek i dodajte ječam, naribanu mrkvu i poriluk izrezan na kolutove. Upravo špek dat će posebnu notu ovom ukusnom obroku. Dodajte papriku, sol i papar po želji te dolijte vode. Kuhajte pola sata.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.