
Ma kakav kupovni čips! Ovu grickalicu napravite sami kod kuće, a može vam poslužiti i kao odličan obrok!
Isprobajte piletinu u umaku od peršina, nećete se pokajati.
Sastojci:
80 dag filetiranog bijelog pilećeg mesa
2 dl vina
2 dl temeljca
4 veća korijena peršina
2 žlice meda
sol
papar
đumbir po ukusu
malo muškatnog oraščića i šafrana za boju
maslac za prženje
Priprema:
Popržite bijelo pileće meso na maslacu tako da sa svih strana “pobijeli”.
Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je kuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino.
Dodajte med i ostale sastojke. Stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri još desetak minuta.
Ma kakav kupovni čips! Ovu grickalicu napravite sami kod kuće, a može vam poslužiti i kao odličan obrok!
Juha koju ili obožavate ili ne možete smisliti! Ako je radite po ovom receptu, nema tko ju neće zavoljeti!
Razbijte monotoniju pripremanja piletine! Ova hrskava varijanta mogla bi vam postati nova strast!
SARMA IZ PEĆNICE! OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Prejednostavno je: ‘Ova sarma se ne treba baš ništa paziti, sve odradi pećnica’