fbpx

TOPLI SENDVIČI U LISNATOM TIJESTU: Idealan početak i kraj svakog dana!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Topli sendviči u lisnatom tijestu idealan su obrok u svako doba dana, a posebno nam odgovaraju za doručak i večeru. Priremite ih po ovom receptu, nećete se razočarati!

Sastojci:

1 pakiranje lisnatog tijesta
20 dag mekog sira
20 dag šunke
2 žlice kiselog vrhnja
1 jaje
1 manja staklenka krastavaca (oko 350 g)
250 g svježeg sira
1 mala konzerva kukuruza


Priprema:

U posudi pomiješajte naribani sir i šunku, krastavce na kockice, kukuruz, svježi sir, 2 žlice vrhnja i jaje. Razvaljajte lisnato tijesto i premažite ga nadjevom do 3 cm od oba ruba, te zarolajte u roladu. Spojite rubove kako ne bi izašao nadjev. Izbockajte vilicom i stavite na lim s papirom za pečenje te pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 30 minuta. Ostavite da odstoji oko pet minuta te režite na komade.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.