Pinterest

TKO BI JOJ ODOLIO? Piletinu zapečenu s lukom jednostavno morate kušati!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Ovo je veoma jednostavan ručak, no peče se oko sat i pol. Trud će se itekako isplatiti.

Sastojci:

  • 2 kg piletine
  • 6 glavica luka
  • 4 šalice pileće juhe
  • 1/2 šalice masla
  • brašno
  • sol
  • papar

Priprema:

Piletinu umiješajte u brašno, a zatim složite u podmazanu posudu za pečenje.

Poredajte luk preko piletine, dodajte pileću juhu, toliko da prekrijete luk.

Umiješajte maslo i pecite 90 minuta na temperaturi od 170 stupnjeva, uz jedno okretanje.

Izvadite iz pećnice i poslužite.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.