Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
TJESTENINA S TUNJEVINOM I KUKURUZOM: Lagan i hranjiv obrok idealan nakon ‘blagdanskog prejedanja’
Ovo je fin i ukusan objed, a ujedno lagan.
Sastojci:
- 500 g tjestenine
- 2 konzerve tunjevine – komadići
- 2 luka
- oko 0,5 l kuhane rajčice
- maslinovo ulje
- sol
- vegeta
- papar
- peršin
- ribanac
Priprema:
Tijesto skuhajte u slanoj vodi.
Luk popržite na maslinovu ulju, dodajte tunjevinu, začine i kukuruz pa malo popirjajte i dodajte rajčicu.
Kada prokuha, maknite s vatre i dodajte skuhanu tjesteninu, zatim posipajte ribancom i poslužite uz zelenu salatu.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.