Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
SVI GA OBOŽAVAMO! No, znate li kako se doista spravlja domaći restani krumpir?
Posebno ga volimo u ove zimske dane!
Sastojci:
- 75 dag krumpira
- 1 glavica luka
- ulje
- papar
- sol
Priprema:
Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i narežite na što sitnije ploškice.
Na ulju popržite nasjeckani luk. Dodajte narezani krumpir, posolite, malo popaprite i na vatri lagano izmiješajte.
Poslužite kao topli prilog uz pečeno meso, ribu, jela s umakom i pirjano povrće.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.