Pinterest

SVI GA OBOŽAVAMO! No, znate li kako se doista spravlja domaći restani krumpir?

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Posebno ga volimo u ove zimske dane!

Sastojci:

  • 75 dag krumpira
  • 1 glavica luka
  • ulje
  • papar
  • sol

Priprema:

Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i narežite na što sitnije ploškice.

Na ulju popržite nasjeckani luk. Dodajte narezani krumpir, posolite, malo popaprite i na vatri lagano izmiješajte.

Poslužite kao topli prilog uz pečeno meso, ribu, jela s umakom i pirjano povrće.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.