Sočni iznutra, hrskavi izvana: Slijedite recept i uživajte u savršeno paniranim ribljim filetima

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Čak i oni koji nisu veliki ljubitelji ribe, uživat će u ovom ribljem ‘fast food’ obroku, kojeg jako vole i djeca. Slijedite korake i dobit ćete ukusne panirane riblje filete, sočne iznutra, a hrskave izvana!

Sastojci:

6 ribljih fileta
3 šalice corn flakesa (kukuruznih pahuljica)
1 žlica senfa
½ šalice jogurta
1 žličica češnjaka u prahu
½ šalice brašna
½ žličice soli
malo papra
2 žlice maslinova ulja


Priprema:

Zdrobite pahuljice u vrećici. U posudi pomiješajte senf, jogurt, češnjak i razradite pjenjačom. Uspite u tanjur brašno, sol i papar te promiješajte. Filete uvaljajte u brašno, smjesu senfa i jogurta pa u corn flakes. Na lim obložen papirom za pečenje poslažite filete, prelijte ih s malo maslinova ulja i pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Poslužite uz krumpiriće, umak i svježu salatu.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.