
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Čak i oni koji nisu veliki ljubitelji ribe, uživat će u ovom ribljem ‘fast food’ obroku, kojeg jako vole i djeca. Slijedite korake i dobit ćete ukusne panirane riblje filete, sočne iznutra, a hrskave izvana!
Sastojci:
6 ribljih fileta
3 šalice corn flakesa (kukuruznih pahuljica)
1 žlica senfa
½ šalice jogurta
1 žličica češnjaka u prahu
½ šalice brašna
½ žličice soli
malo papra
2 žlice maslinova ulja
Priprema:
Zdrobite pahuljice u vrećici. U posudi pomiješajte senf, jogurt, češnjak i razradite pjenjačom. Uspite u tanjur brašno, sol i papar te promiješajte. Filete uvaljajte u brašno, smjesu senfa i jogurta pa u corn flakes. Na lim obložen papirom za pečenje poslažite filete, prelijte ih s malo maslinova ulja i pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Poslužite uz krumpiriće, umak i svježu salatu.
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Ukusna piletina s rižom u neobičnom, osvježavajućem umaku
Naučite kako se priprema savršeni bešamel: Koristite ga za razna jela
Ovako pripremite savršeno pečen i sočan biftek s krumpirom i povrćem