Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
SAVRŠENO! Pečeni batat punjen slanutkom i grahom
Odlično za užinu, a može biti i ukusni obrok uz neki dobar prilog.
Sastojci:
1 batat
50 g skuhanog slanutka, skuhanog
50 g skuhanog graha
200 g pelati
1 glavica luka
1 režanj češnjaka
sol
papar
čili
1 mladi luk (za dekoraciju)
SVILENI VOĆNI KOLAČ: Fine, sočne i lagane kocke za poslijepodnevni desert!
Priprema:
Prepolovite batat pa vilicom izbušite njegovu unutrašnjost.
Stavite polovice batata da se pola sata peku u pećnici na 180 stupnjeva.
Na maslinovu ulju popržite luk i češnjak. Dodajte slanutak i grah na 5 do 10 minuta, a zatim dodajte pelate. Začinite i pustite još 10 minuta.
Kada je batat ispečen, pustite kratko da se ohladi. Vilicom udubite batat i napunite ostalim sastojcima.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.