
POGAČICE S PEKMEZOM: Slasna bakina peciva za doručak, ručak i večeru!
Ovako piletinu pripremaju u starom zagrebačkom restoranu Puntijar.
Sastojci:
Priprema:
Popržite bijelo pileće meso na maslacu da sa svih strana “pobijeli”.
Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je kuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino.
Dodajte med i ostale sastojke. Stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.
POGAČICE S PEKMEZOM: Slasna bakina peciva za doručak, ručak i večeru!
MEKANI KOLAČ: Jednostavna i ukusna poslastica čija će vas sočnost oduševiti!
SAVRŠENA IDEJA ZA RUČAK: Oduševit će vas recept za junetinu sa šampinjonima!
JAJA SA SIROM I MLADIM LUKOM: Izvrstan i jednostavan obrok gotov za 15 minuta!