
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
Ovako piletinu pripremaju u starom zagrebačkom restoranu Puntijar.
Sastojci:
Priprema:
Popržite bijelo pileće meso na maslacu da sa svih strana “pobijeli”.
Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je kuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino.
Dodajte med i ostale sastojke. Stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
KREMASTI KOLAČ S VIŠNJAMA: Nekoliko sastojaka za osvježavajući desert, idealan za vikend
SAVRŠENO KUHANA RIŽA U UKUSNOM UMAKU S PILETINOM: Sjajan obrok od nekoliko jednostavnih namirnica!
MEKANI SOČNI FAŠIRANCI: Ukusni zalogaji vraćaju u djetinjstvo, prvi korak je ključan!