Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
SAVRŠENA IDEJA ZA ROŠTILJ! Kušajte nešto drukčije: Ovčetina na pastirski način
Sigurno dugo niste jeli ovo meso. Evo ideje za roštilj.
Sastojci:
- 80 dag ovčetine (but)
- 3 režnja češnjaka
- 2 glavice luka
- ulje
- papar
- sol
Priprema:
Ovčji but očistite od kožice i žilica. Narežite ga na odreske i malo natucite batićem. Premažite ih uljem u kojem je odstajao nasjeckani češnjak.
Zatim odreske stavite na zagrijani roštilj na nauljenu rešetku kako biste spriječili zagorijevanje i lakše okretali meso.
Dok okrećete odreske, pecite ih da svuda budu jednako pečeni.
Kad su pak pečeni, posolite ih i dodajte papra po želji.
Složite ih na pladanj, pospite krupno narezanim lukom i odmah poslužite.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.