
JEDNOSTAVNA SALATA OD HOBOTNICE: Sve što vam treba nekoliko je nezaobilaznih dalmatinskih sastojaka
Rižoto od crvenog radića kremasti je specijalitet kojem je uistinu teško odoljeti jednom kad ga kušate! Recept je za naše čitatelje pripremio Mario Dabo, chef kultnog zagrebačkog restorana Zelen Dvor.
Sastojci ( za 4 osobe):
1 kg crvenog radiča
1 srednji crveni luk
0,60 kg riže arborio ili carnaroli
1 žlica soka od cikle
2 žlice bučina ulja
0,05 kg maslaca
1 l povrtnog temeljca
1 žlica sira grana padana
sol i papar po želji
Priprema:
Na bučinu ulju zažutite sitno sjeckani crveni luk, dodajte grubo narezani crveni radič i opranu rižu. Podlijevajte povrtnim temeljcem i lagano miješajte, potkraj dodajte sok od cikle i ribani sir.
JEDNOSTAVNA SALATA OD HOBOTNICE: Sve što vam treba nekoliko je nezaobilaznih dalmatinskih sastojaka
KOLAČ OD KOKOSA: Mirisna krema u sočnom, mekanom biskvitu prelivena čokoladom
SLANI KEKSIĆI: Toliko ukusni da ćete ih poželjeti svaki dan
DNEVNI DETOKS NAPITAK: Rashladite se uz ljetno osvježenje koje čisti organizam