fbpx
Foto: Depositphotos

Razbijte monotoniju pripremanja piletine! Ova hrskava varijanta mogla bi vam postati nova strast!

Autor: 7dnevno

Hrskava pileća prsa. U korici od badema pileća prsa razoružat će i one koji ne preferiraju ovo meso.

Sastojci:
3 komada pilećih prsa srednje veličine
2 bjelanjka
1 šalica badema
¼ šalice naribanog parmezana
1 žličica majčine dušice
2 žličice origana
1 žličica soli

Priprema:
Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Promiješajte origano, parmezan, sol i majčinu dušicu dok se sve dobro ne usitni. Stavite piletinu na jedan tanjur, bjelanjke u plitku zdjelicu, a mješavinu s bademima na drugi tanjur.
Lagano uvaljajte komade piletine u bjelanjke pa u mješavinu s bademima, a zatim posložite na lim pokriven papirom za pečenje. Pecite tridesetak minuta.

Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.