
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Hrskava pileća prsa. U korici od badema pileća prsa razoružat će i one koji ne preferiraju ovo meso.
Sastojci:
3 komada pilećih prsa srednje veličine
2 bjelanjka
1 šalica badema
¼ šalice naribanog parmezana
1 žličica majčine dušice
2 žličice origana
1 žličica soli
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Promiješajte origano, parmezan, sol i majčinu dušicu dok se sve dobro ne usitni. Stavite piletinu na jedan tanjur, bjelanjke u plitku zdjelicu, a mješavinu s bademima na drugi tanjur.
Lagano uvaljajte komade piletine u bjelanjke pa u mješavinu s bademima, a zatim posložite na lim pokriven papirom za pečenje. Pecite tridesetak minuta.
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Punjene krumpir-palačinke: Komotno mogu zamijeniti i glavno jelo za ručak!
BAKLAVA OD VIŠANJA: Oduševit će vas ova varijanta poznatog orijentalnog deserta
NAMAZ OD LUKA: Čim pročitate recept, na pamet će vam pasti sto ideja za njegovu namjenu!