
MASCARPONE TORTA: Ova rapsodija okusa pravi je raj za sladokusce!
Riblje jelo za petak.
Sastojci:
Priprema:
Ribu očistite i stavite u lonac. Dodajte prepečeni luk, mrkvu, celer, peteljke peršina, papar u zrnu, sol, lovorov list, krišku limuna te podlijte ribljim temeljcem.
Sve skupa stavite da se lagano kuha 15 minuta. Zatim izvadite ribu.
U juhu dodajte maslinovo ulje i kuhajte još 10 minuta.
U tanjur stavite ribu, mrkvu narezanu na sitne kockice, kuhanu rižu i procijeđenu juhu.
Na kraju pospite nasjeckanim peršinom.
MASCARPONE TORTA: Ova rapsodija okusa pravi je raj za sladokusce!
SLAVONSKE ŠNITE: Sve popularniji tradicionalni desert naših baka
Osvježavajući kolač s breskvama: Sočna poslastica koja će oduševiti sve ukućane!
KREMŠNITE S JAGODAMA: Savršen izbor za desert ili iznenađenje za goste!