
ROLADA S KEKSOM: Obožavat ćete ovaj desert s preukusnom kremom od lješnjaka!
Sjajan umak čini je neodoljivom!
Sastojci:
80 dag filetiranog bijelog pilećeg mesa
2 dl vina
2 dl temeljca
4 veća korijena peršina
2 žlice meda
sol
papar
đumir po ukusu
malo muškatnog oraščića i šafrana za boju
maslac za prženje
Priprema:
Popržite bijelo pileće meso na maslacu da sa svih strana “pobijeli”.
Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je kuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino. Dodajte med i ostale sastojke. Stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.
ROLADA S KEKSOM: Obožavat ćete ovaj desert s preukusnom kremom od lješnjaka!
SLOŽENAC S PRŠUTOM: Mnogi kažu da je ‘bolji od lazanja’! Pripremite ovo savršenstvo i uvjerite se sami
PRIPREMITE PAŠTETU OD BAKALARA: Ovaj namaz osvaja okusom i teksturom!
POGAČICE S PEKMEZOM: Slasna bakina peciva za doručak, ručak i večeru!