fbpx

PROMJENA KOJA ĆE ODUŠEVITI VAŠE UKUĆANE: Pripremite ukusnu piletinu s peršinom!

Autor: Dnevno

Sjajan umak čini je neodoljivom!

Sastojci:

80 dag filetiranog bijelog pilećeg mesa


2 dl vina

2 dl temeljca

4 veća korijena peršina

2 žlice meda

sol

papar




đumir po ukusu

malo muškatnog oraščića i šafrana za boju

maslac za prženje




Priprema:

Popržite bijelo pileće meso na maslacu da sa svih strana “pobijeli”.

Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je kuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino. Dodajte med i ostale sastojke. Stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.