Foto. Depositphotos

PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Proljeće je pravo vrijeme za juhu s koprivom! Veoma je zdrava a uz to pomaže u čišćenju organizma.

Sastojci:
1 manja glavica crvenog luka
0,5 dl ulja 20 dag koprive (ulje se dobije sa 2 pune velike žlice pirea od koprive)
2 pune velike žlice kukuruznog brašna
1,5 litra vode od blanširanja
osnovni začini po želji: sol, pola žličice papra, 3–4 češnja nasjeckanog češnjaka, 1 žličica mljevenog kima, kurkuma ili curry

Priprema:
Na ulju popržite nasjeckani crveni luk, nalijte vodu od blanširanja, razmutite kukuruzno brašno u vodi i dodajte ga. Kuhajte lagano oko pet minuta pa dodajte pire od koprive i začine. Kuhajte oko tri minute i poslužite.

Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.