Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
PROLJEĆE JE PRAVO VRIJEME ZA JUHU S KOPRIVOM! Veoma je zdrava i pomaže u čišćenju organizma
Proljeće je pravo vrijeme za juhu s koprivom! Veoma je zdrava a uz to pomaže u čišćenju organizma.
Sastojci:
1 manja glavica crvenog luka
0,5 dl ulja 20 dag koprive (ulje se dobije sa 2 pune velike žlice pirea od koprive)
2 pune velike žlice kukuruznog brašna
1,5 litra vode od blanširanja
osnovni začini po želji: sol, pola žličice papra, 3–4 češnja nasjeckanog češnjaka, 1 žličica mljevenog kima, kurkuma ili curry
Priprema:
Na ulju popržite nasjeckani crveni luk, nalijte vodu od blanširanja, razmutite kukuruzno brašno u vodi i dodajte ga. Kuhajte lagano oko pet minuta pa dodajte pire od koprive i začine. Kuhajte oko tri minute i poslužite.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.