Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
PRIPREMITE PAŠTETU OD BAKALARA: Ovaj namaz osvaja okusom i teksturom!
Savršena za sve prilike!
Sastojci:
150 g kuhanog bakalara
1 tvrdo kuhano jaje
1 žlica kremastog sirnog namaza
1 žlica maslaca
3 slana inćuna
3-4 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
2 žlice maslinova ulja
sol, papar
Priprema:
Bakalar kuhajte dok ne omekša te očistite od kosti. Tvrdo skuhajte jaje, skinite s njega ljusku te ga pustite da se ohladi. Očistite inćune.
U posudu za miksanje stavite bakalar, dodajte sve sastojke i izmiksajte. Paštetu nakon miksanja posolite i popaprite po potrebi, a prije posluživanja dobro ohladite.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.