Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
PRAVI BOSANSKI ĆEVAPI: Tajna je u izboru mesa, začinima i načinu prženja
Najbolji su ćevapi od miješanog mesa te nemaju puno masnoće
Sastojci:
- 1 glavica luka
- 1 češanj češnjaka
- 500 g miješanog mljevenog mesa
- 3 žlice ulja
- 1 čaša ajvara
- sol
- crni papar
Priprema:
Očistite luk i narežite ga na sitne kockice. Očistite češnjak i narežite na sitne kockice ili protisnite. Meso pomiješajte s kockicama luka i češnjaka. Dodajte sol i papar.
Dobro promiješajte, oblikujte jednu veliku smjesu i zatim ju podijelite na 10 jednakih dijelova jednake veličine.
Zagrijte ulje u tavi i popržite ćevapčiće sa svih strana. Poslužite uz svježe sjeckani luk, a jede se i uz ajvar, senf i druge priloge.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.