
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!
Stare recepte, poput ove bakine pite od jabuka, vrijedi pripremati, ali i čuvati s posebnom pažnjom.
Sastojci:
Priprema:
Izmutite jaja, šećer, brašno, ulje, mlijeko i prašak za pecivo u kompaktnu smjesu. Jabuke naribajte i po želji dodajte cimet.
Pola smjese ulijte u kalup i stavite da se peče oko 15 minuta na 180 stupnjeva.
Zatim kolač izvadite iz pećnice, na biskvit poslažite naribane jabuke, a na njih drugu polovinu smjese za biskvit pa vratite u pećnicu.
Nakon desetak minuta kolač je gotov.
Kada se ohladi, pospite ga šećerom u prahu i uživajte.
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!
KRALJICA DOMAĆIH JELA: Srijemska sarma s kiselim kupusom
PRAVI BOSANSKI ĆEVAPI: Tajna je u izboru mesa, začinima i načinu prženja
NUGAT BOMBA KOJU MORATE PROBATI: Ovo je čarolija! Ne peče se! Jednostavna je i božanstvena