fbpx
Foto: Depositphotos

POHANI PATLIDŽAN: Uz ovaj recept povrće će biti mekano, ali bez viška masnoće

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Uz ovaj recept pohani padlidžani će biti mekani, ali neće upiti višak masnoće.

Sastojci:

patlidžan
2 jaja
3 žlice krušnih mrvica
3 žlice brašna
sol i papar


Priprema:

Patlidžan operite, očistite od kore i peteljke pa izrežite na kolutove. Svaki kolut stavite na papirnati ubrus i ostavite da se malo opusti. Nakon 10 minuta patlidžan posolite, a zatim ga uvaljajte u brašno, zatim u jaja pa u krušne mrvice. Pržite na vrućem ulju dok ne porumeni s jedne, a zatim i s druge strane.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.