Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
POHANI PATLIDŽAN: Uz ovaj recept povrće će biti mekano, ali bez viška masnoće
Uz ovaj recept pohani padlidžani će biti mekani, ali neće upiti višak masnoće.
Sastojci:
patlidžan
2 jaja
3 žlice krušnih mrvica
3 žlice brašna
sol i papar
Priprema:
Patlidžan operite, očistite od kore i peteljke pa izrežite na kolutove. Svaki kolut stavite na papirnati ubrus i ostavite da se malo opusti. Nakon 10 minuta patlidžan posolite, a zatim ga uvaljajte u brašno, zatim u jaja pa u krušne mrvice. Pržite na vrućem ulju dok ne porumeni s jedne, a zatim i s druge strane.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.