Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
PJENA OD JAGODA! Savršen prilog uz bilo koju slasticu spravlja se od samo tri sastojka
Ovu pjenu od jagoda možete premazati preko biskvita ili ju uporabiti za voćnu tortu, a bit će ukusna i uz komade voća.
Sastojci:
250 g jagoda
250 g šećera
1 bjelanjak
Zapečena jaja sa sirom, gljivama i špinatom: Ukusno jelo koje morate kušati!
Priprema:
Jagode dobro operite i očistite od lišća te narežite na četiri dijela. Potom u veću posudu stavite jagode, bjelanjak i šećer te mutite dok ne dobijete finu pjenu.
Sastojke će trebati mutiti poprilično dugo pa nemojte odustati dok ne dobijete gustu, pjenastu masu.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.