Pinterest

PJENA OD JAGODA! Savršen prilog uz bilo koju slasticu spravlja se od samo tri sastojka

Autor: Zlatko Govedić

Ovu pjenu od jagoda možete premazati preko biskvita ili ju uporabiti za voćnu tortu, a bit će ukusna i uz komade voća.

Sastojci:

250 g jagoda

250 g šećera

1 bjelanjak

Zapečena jaja sa sirom, gljivama i špinatom: Ukusno jelo koje morate kušati!

Priprema:

Jagode dobro operite i očistite od lišća te narežite na četiri dijela. Potom u veću posudu stavite jagode, bjelanjak i šećer te mutite dok ne dobijete finu pjenu.

Sastojke će trebati mutiti poprilično dugo pa nemojte odustati dok ne dobijete gustu, pjenastu masu.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.