Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
PJENA OD JAGODA S ČOKOLADOM: Ukusan, sočan i lagan izbor za nedjeljni desert
Uživat ćete u ovoj slastici.
Sastojci:
250 g zamrznutih jagoda
60 g šećera
2 bjelanjka
Priprema:
Jagode očistite i nasjeckajte, ali ne previše sitno. Potom ih stavite u blender i usitnite.
Usitnjene jagode prebacite u posudu srednje veličine, dodajte bjelanjke i dobro umutite. Dodajte šećer pa mutite još malo, dok smjesa ne postane pjenasta i gusta.
Desert prebacite u posude za posluživanje pa po želji odozgo dodajte malo naribane čokolade.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.