
Omiljeni kolač svih generacija! Kremaste kocke od kojih se nećete moći odvojiti!
Ako volite ljutu hranu, pokušajte s ovim receptom.
Sastojci:
500 g junetine
2 glavice luka
150 g mrkve
20 ml ulja
250 g sjeckanog rajčice
1 žličica ljute paprike
1/2 žlice ajvara
režanj češnjaka
1/2 čili papričice
1 žlica soka od rajčice
1/2 žlice brašna
1 žlica peršina
sol
papar
Priprema:
Na ulju popržite junetinu isječenu na kockice te dodajte sjeckani luk i naribanu mrkvu.
Dinstajte 5 minuta, sklonite s vatre i umiješajte sok od rajčice, mljevenu papriku i usitnjen češnjak.
Vratite na vatru, dodajte sjeckanu čili papričicu i rajčicu, posolite i popaprite.
Dodajte 8 dl vode i kuhajte poklopljeno oko 50 minuta, dok meso ne omekša.
Brašno razmutite u malo vode i umiješajte u gulaš.
Kratko prokuhajte, umiješajte ajvar i pospite peršinom.
Omiljeni kolač svih generacija! Kremaste kocke od kojih se nećete moći odvojiti!
I VARIVO MOŽE BITI UKUSNO! Zapišite recept za jedno je od najukusnijih, a ujedno i najzdravijih variva koje ćete ikad kušati!
Rumene slasne kriške: Evo kako do obroka od sastojaka koje uvijek imate u svojoj kuhinji
Odličan prilog uz sva zimska jela: U nekoliko poteza napravit ćete jelo za prste polizati