Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
PIKANTNI JUNEĆI GULAŠ: Jelo koje će vas oboriti s nogu!
Ako volite ljutu hranu, pokušajte s ovim receptom.
Sastojci:
500 g junetine
2 glavice luka
150 g mrkve
20 ml ulja
250 g sjeckanog rajčice
1 žličica ljute paprike
1/2 žlice ajvara
režanj češnjaka
1/2 čili papričice
1 žlica soka od rajčice
1/2 žlice brašna
1 žlica peršina
sol
papar
Priprema:
Na ulju popržite junetinu isječenu na kockice te dodajte sjeckani luk i naribanu mrkvu.
Dinstajte 5 minuta, sklonite s vatre i umiješajte sok od rajčice, mljevenu papriku i usitnjen češnjak.
Vratite na vatru, dodajte sjeckanu čili papričicu i rajčicu, posolite i popaprite.
Dodajte 8 dl vode i kuhajte poklopljeno oko 50 minuta, dok meso ne omekša.
Brašno razmutite u malo vode i umiješajte u gulaš.
Kratko prokuhajte, umiješajte ajvar i pospite peršinom.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Započnite tjedan uz smoothie od borovnica i bademova mlijeka: Sve što vam treba u jednoj čaši