Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
Paprike punjene šunkom i sirom: Neobična kombinacija koja će vas oduševiti!
Ove paprike nisu tipične, ali su itekako ukusne.
Sastojci:
4 crvene paprike
200 g sira
200 g naribanog tvrdog sira
300 g dimljene šunke (meso po želji)
3 jajeta
3 žlice kiselog vrhnja
sol
maslinovo ulje
svježi peršin
Priprema:
Paprike očistite. Uključite pećnicu da se grije.
Umutite jaja, dodajte sir i vrhnje pa sve sjedinite. Posolite po ukusu pa dodajte šunku ili meso po svom izboru i svježi peršin.
Tim nadjevom napunite paprike i poredajte ih po pouljenoj posudi za pečenje.
Posudu prekrijte folijom i pecite na 200 stupnjeva, zatim skinite foliju, pospite tvrdim sirom i zapecite u pećnici još 10 minuta.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.