Screenshot/Youtube

Ovo morate kušati! Rolani krumpir punjen sirom, špinatom, šunkom, slaninom i češnjakom

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Ovom spoju okusa teško ćete odoljeti.

Sastojci:

  • 2 veća krumpira
  • 150 g špinata
  • 1 jaje
  • 1 glavica luka
  • 3 češnja češnjaka
  • 150-200 g sira
  • 150 g šunke
  • 150 g suhe slanine isječene na tanke listove
  • tvrdi sir
  • sol
  • papar
  • ulje

Priprema:

Krumpir očistite i isijecite na tanke listiće. Pleh obložite papirom za pečenje pa naribajte sir.

Poredajte krumpir preko sira, posolite, popaprite i pouljite.

Pecite na 210 stupnjeva.

Popržite na ulju nasjeckan luk i dodati nasjeckan špinat i češnjak. Malo dinstajte da omekša. Jaje izmiješajte sa sirom pa u to dodajte prženi špinat.

Na krumpir rasporedite sir sa špinatom pa na listiće nasjeckanu šunku. Uvijte krumpir u rolicu pa omotajte suhom slaninom.

Pecite na 200 stupnjeva oko 45 minuta.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.