Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
OVO ĆETE JOŠ DUGO PAMTITI! Supersočna pileća prsa ispunjena mozzarellom
Piletina je mnogima omiljeno meso, a pileća prsa mogu se pripremati na bezbroj načina. Ovim ćete raspametiti ukućane.
Sastojci:
- 4 komada pilećih prsa bez kostiju i kožice
- 300 g tikvica
- 4 veće rajčice
- 250 grama mozzarelle
- nekoliko žlica maslinova ulja
- timijan, bosiljak i začini po ukusu
- 4 lista folije
Priprema:
Oprana pileća prsa začinite po ukusu i na svakom zasijecite tri reza.
U svaki komad rasjeka dodajte mozzarellu narezanu na kolutove.
Okrenite svjetlucavu stranu folije prema gore, a po sredini je namažite maslinovim uljem.
Stavite piletinu, te povrće narezano na sitne komade.
Dodajte začine, ponovno premažite maslinovim uljem i zatvorite foliju.
Pecite u pećnici oko 40 minuta na 200 stupnjeva.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.