Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
Ovako ćete dobiti palačinke iz snova: najmekše moguće i pjenaste strukture
Standardni recept za palačinke svi znate i lako ga je napraviti, no ovaj detalj pomoći će vam da napravite idealne poslastice koje ćete spravljati iznova i iznova.
Priprema:
Napravite smjesu za palačinke na uobičajen način, uz malu izmjenu tako da bjelanjke odvojite od žumanjaka. Žumanjke umutite u smjesu, a bjelanjke stavite na stranu.
Kada u smjesu stavite sve sastojke (osim bjelanjaka), dobro ih promiješajte.
Od bjelanjaka napravite umućeni snijeg (da ne bude ni mekan ni čvrst). Potom u smjesu polako dodajte umućene bjelanjke.
Upravo taj umućeni snijeg dat će palačinkama pjenastu strukturu, mekoću i fantaziju ukusa. Toliko su savršene da čak i kada se ohlade i odstoje, neće postati žilave.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.