
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Kada kuhamo krumpir ponekad se razočaramo jer ispadne presuh pa od njega neplanirano pravimo pire. Kako biste dobili savršeno skuhan krumpir držite se ovog recepta.
Sastojci:
Priprema:
Stavite u vodu manje ili nasjeckane veće krumpire. Na svaki dodajte po jedan češanj češnjaka, lovorov list i nekoliko zrna crnog papra. Dodajte hladnu vodu, posolite i stavite da se kuha na srednjoj vatri.
Kako biste utvrdili je li krumpir gotov u njega zabodite vilicu ili čačkalicu. Unutrašnjost mora biti mekana, ali vodite računa da ga ne prekuhate kako se krumpir ne bi raspao.
Kada su se skuhali, ocijedite ih i izvadite sve dodatke koji su se kuhali.
Prepolovite ih dok su još vrući, dodajte po dvije do četiri žlice maslaca sobne temperature pa posolite i popaprite.
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Savršeno ukusne i lagane lazanje s povrćem i pilećim mljevenim mesom
ČOKOLADNA BOMBA: Senzacija koju mogu pripremiti i totalni amateri
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!