Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
OMILJENO JELO NAJMLAĐIH: Rezanci u vrhnju su najbolje rješenje kad imate malo vremena, a prohtjevi su visoki!
Obožavat ćete ovo jelo!
Sastojci:
250 g širokih rezanaca
20 g maslaca
100 g prešane šunke
1 žlica mješavine začina za povrće
300 ml slatkog vrhnja
Priprema:
Skuhajte široke rezance i ocijedite ih. Na maslacu popecite prešanu šunku narezanu na kocke. Umiješajte mješavinu začina za povrće, ulijte slatko vrhnje i kratko prokuhajte.
Dodajte rezance, lagano promiješajte, a po potrebi možete dodati još malo vode u kojoj su se kuhali rezanci.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.