Pinterest

O DA, I TO JE MOGUĆE! Savršen ajvar za 20 minuta

Autor: dnevno.hr

Brz i jednostavan recept koji vas neće račarati.

Sastojci:

7 kg paprika

400 g ulja

5 žlica šećera

3 žlice soli

konzervans

IDEALAN RUČAK ZA VIKEND: Začinjene zapečene punjene paprike!

Priprema:

Paprike dan prije ispecite, ogulite i procijedite. Ostavite ih da prenoće i ujutro sameljite.

Na štednjaku grijte ulje sve dok ne bude kipuće.

U posudu s dan prije ispečenom paprikom dodajte sve sastojke osim konzervansa, prelijte vrelim uljem i poklopite da odstoji dvadeset minuta.

Nakon toga, stavite da se kuha još 20 minuta, a na samom kraju dodajte konzervans.

Gotovi ajvar ulijte u vrele staklenke i vežite dok je još vruć.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.