Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
NEMA DALJE: Ovo je najbolji gulaš na svijetu! Ne znate što propuštate
Ukusan i jednostavan juneći gulaš.
Potrebno vam je:
- 600 dag junećeg buta
- 2 glavice luka
- Češnjak po ukusu
- Papar, sol, mješavina začina, crvena paprika, lovorov list, peršin
- 5 dl pasirane rajčice
- 15 l vode
- 1 žlica krušnih mrvica
Usitnite crveni i bijeli luk te lagano pirjajte podlijevajući vodom da ne zagori, potom dodajte narezano meso, začinite i kuhajte dok ne dobijete lijepu boju, par minuta kasnije dodajte pasiranu rajčicu i ostatak vode. Kuhajte oko sat vremena i na koncu dodajte žlicu krušnih mrvica pa ukuhajte destak minuta.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Započnite tjedan uz smoothie od borovnica i bademova mlijeka: Sve što vam treba u jednoj čaši
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.