Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
NEĆETE VJEROVATI KOLIKO JE UKUSNA: Ovako pripremljena piletina oborit će vas s nogu!
Ovaj aromatični i fini recept priprema se u starom zagrebačkom restoranu Puntijar.
Sastojci:
- 80 dag filetiranog bijelog pilećeg mesa
- 2 dl vina
- 2 dl temeljca
- 4 veća korijena peršina
- 2 žlice meda
- sol
- papar
- đumbir po želji
- malo muškatnog oraščića i šafrana za boju
- maslac za prženje
Priprema:
Popržite bijelo pileće meso na maslacu da sa svih strana “pobijeli”.
Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je skuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino.
Dodajte med i ostale sastojke, stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Započnite tjedan uz smoothie od borovnica i bademova mlijeka: Sve što vam treba u jednoj čaši
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.