
ČOKOLADNA PITA: Veličanstveni desert kakav nećete naći ni u najboljim slastičarnicama
Ovaj aromatični i fini recept priprema se u starom zagrebačkom restoranu Puntijar.
Sastojci:
Priprema:
Popržite bijelo pileće meso na maslacu da sa svih strana “pobijeli”.
Korijen peršina kuhajte u juhi i vinu. Kada je skuhan (mekan), propasirajte ga i vratite u juhu i vino.
Dodajte med i ostale sastojke, stavite bijelo meso, pustite da zakipi pa kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.
ČOKOLADNA PITA: Veličanstveni desert kakav nećete naći ni u najboljim slastičarnicama
LIČKE ŠNICLE: Ovo je tajna zaboravljenog tradicionalnog recepta
‘PONOĆNA DAMA’: Super ukusan kolač od pudinga i kakao praha gotov za pola sata!
SLATKO I KISELKASTO: Kolač od naranče s preljevom od čokolade