Pinterest

NEĆETE JE SE MOĆI ZASITITI: Krumpiruša s posebnim dodatkom

Autor: dnevno.hr

Ovo je recept kojim možete promijeniti svoj dosadašnji način spravljanja krumpiruše.

Sastojci:

1/2 kg krumpira

100 g šunke

mljevena paprika

začini

ulje

sol

papar

2 češnja češnjaka

Sastojci za preljev:

3 jajeta

250 ml mineralne vode

100 g sira

200 g brašna

tvrdi sir

Priprema:

Krumpir očistite i isijecite na kocke. Dodajte ulje, začine ili sol, mljevenu papriku, može i malo papra, češnjak i šunku izrezanu na kockice.

Sve izjednačite i ubacite u podmazan pleh.

Umutite jaja, dodajte sir, malo ulja, mineralnu vodu i brašno te sve izjednačite. Nalijte preko krumpira, izravnajte i naribajte malo tvrdog sira.

Pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.