Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
NAPRAVITE SAVRŠENE JUNEĆE ŠNICLE U UMAKU: Oduševit će vas mekano meso!
Pripremite ukusne juneće šnicle u umaku, oduševit će vas koliko ovo meso može biti mekano!
Sastojci:
60 dag junetine od buta
15 dag krušnih mrvica
3 jaja
½ glavice češnjaka
3 žlice peršina
1 žlica soli
2 dl bijelog vina
papar
ulje za pohanje
Priprema:
Junetinu narežite na tanke odreske, posolite, popaprite i sa svih strana pospite mrvicama. Lagano meso istucite batićem. Umočite u razmućena jaja pa opet u mrvice. Na vrućem ulju pohajte odreske dok ne dobiju rumenu boju. Premjestite odreske u dublju posudu, dodajte 2-3 žlice ulja, češnjak, peršin i sol. Podlijte vinom i toplom vodom da se prekriju odresci. Kuhajte oko 45 minuta na laganoj vatri dok meso ne omekša. Poslužite uz rižu ili pire-krumpir sa salatom po želji.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava