fbpx
7dnevno

NAMAZ OD LUKA: Oduševit će vas ovaj savršen prilog uz meso

Autor: 7dnevno

Dobro je znati napraviti priloge uz mesne delicije.

Sastojci:

1 kg luka
60 g smeđeg šećera
60 ml balzamičnog octa
100 ml crvenog vina
sol
papar
maslinovo ulje
maslac

Priprema:

Nasjeckajte luk na rebarca, pomiješajte maslinovo ulje i maslac, dodajte luk pa dinstajte 15 minuta.

Dodajte smeđi šećer i dinstajte još 15 minuta, a zatim dodajte balzamičmi ocat, crveno vino, sol i papar pa dinstajte oko 45 minuta.

Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.