Foto: Screenshot/Letina kuhinja

NAJFINIJI TOPLI SENDVIČ PREPUN FINOG PUNJENJA: Pošto ga kušate, odustat ćete od tostera!

Autor: Dnevno

Brz, a ukusan doručak, užina ili večera, nerijetko su topli sendviči, no ako vam je dosadila klasična kombinacija sira i šunke, ova ideja oduševit će vas. Peče se tek 10 minuta, a sadrži toliko sočnog punjenja.

Sastojci:


  • tost (osam šnita)
  • 1 rajčica
  • 500 gr sjeckanih maslina
  • 100 grama čajne kobasice
  • 100 grama dimljene pileće šunke
  • 150 grama sira
  • 2 žlice majoneze
  • 1 žlica vrhnja
  • malo ulja

PRELJEV:

  • 2 jaja
  • 2 žlice vrhnja
  • 300 ml mlijeka
  • malo soli

Priprema:

S četiri tosta obložiti lim pa ih premazati smjesom vrhnja i majoneze. Na to staviti dio naribanog sira, maslina, oguljene i nasjeckane rajčice. Dodati pileću šunku i čajnu kobasicu pa ponoviti s ostatkom sira, maslina i rajčicom. Preklopiti s preostalim tostom.

Sve sastojke za preljev izmiješati pa smjesu preliti preko tosta. Peći na 180 stupnjeva, 10 do 15 minuta.

Dobar tek!

Izvor: Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

RUČAK NA BRZINU! Zapišite ovaj recept za sočne i jednostavne lazanje sa šunkom i sirom!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.