Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
NAJBRŽI KOLAČ: Bakine čokoladne kocke s pekmezom i keksom
Obožavat ćete ovaj mekani i mirisni kolač.
Sastojci:
2 jajeta
100 g čokolade
100 g šećera
80 g brašna
50 g maslaca
1/2 praška za pecivo
malo cimeta
Sastojci za preljev:
100 g čokolade
1 žlica mlijeka
2 žlice ulja
pekmez po izboru
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom. Dodajte brašno s praškom za pecivo, rastopljen maslac, rastopljenu čokoladu i malo cimeta.
Sve izmiješajte, ulijte u manji pleh i pecite na 200 stupnjeva oko 35 minuta.
Vruć kolač premažite pekmezom pa prelijte rastopljenom čokoladom s mlijekom i uljem.
Odozgo ukrasite mrvljenim keksom.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Započnite tjedan uz smoothie od borovnica i bademova mlijeka: Sve što vam treba u jednoj čaši