Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
Najbolji prilog uz svaki ručak: Pire krumpir u kombinaciji sa špinatom
Ovo jelo ide najbolje uz faširane šnicle.
Sastojci za umak:
- 60 dag špinata
- 2 češnja češnjaka
1/2 l mlijeka - sol
- 1 žlica vegete
- 2 -3 žlice brašna malo ulja ili masti
Sastojci za pire:
- 1 kg krumpira
- 10 dag margarina
- mlijeko po potrebi
Priprema:
Na masnoći ispržite brašno da porumeni i prelijte polovicom mlijeka. Dodajte sitno nasjeckani špinat koji je potrebno prije toga popariti da listovi omekšaju. Dodajte usitnjeni češnjak i začine.
Sve kuhajte na laganoj vatri uz dolijevanje preostalog mlijeka i vode po želji.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.