
Lepinje kao iz pekarnice: Kada ih isprobate, sve manje ćete kupovati kruh!
Ovo je recept za pravi domaći ručak.
Sastojci:
Priprema:
Popržiti fino nasjeckan luk na ulju zlatnožute boje. Dodajte malo mljevene paprike i malo juhe.
Popržite zatim odreske da budu ružičasti te dodajte malo juhe, pokrijte lonac i prodinstajte.
Prije no što odresci budu gotovi, umiješajte malo brašna u vrhnje, ulijte vrhnje u lonac, dodati na kriške narezane paprike i rajčice pa pustite da se sve malo prodinsta.
Servirajte s kuhanim krumpirom, rezancima ili žličnjacima.
Lepinje kao iz pekarnice: Kada ih isprobate, sve manje ćete kupovati kruh!
KREMASTI PUDING-KOLAČ: Nezaboravna čarolija okusa koju će obožavati svi ukućani!
Punjene krumpir-palačinke: Komotno mogu zamijeniti i glavno jelo za ručak!
BAKLAVA OD VIŠANJA: Oduševit će vas ova varijanta poznatog orijentalnog deserta