
ZA MANJE OD POLA SATA! BEZ PEČENJA: ‘Kinder štangle’ koje ćete obožavati
Ovo je recept za pravi domaći ručak.
Sastojci:
Priprema:
Popržiti fino nasjeckan luk na ulju zlatnožute boje. Dodajte malo mljevene paprike i malo juhe.
Popržite zatim odreske da budu ružičasti te dodajte malo juhe, pokrijte lonac i prodinstajte.
Prije no što odresci budu gotovi, umiješajte malo brašna u vrhnje, ulijte vrhnje u lonac, dodati na kriške narezane paprike i rajčice pa pustite da se sve malo prodinsta.
Servirajte s kuhanim krumpirom, rezancima ili žličnjacima.
ZA MANJE OD POLA SATA! BEZ PEČENJA: ‘Kinder štangle’ koje ćete obožavati
DELICIJA BAKINE KUHINJE: Evo kako se kuha trnjanski ‘špek-gulaš’
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Savršeno ukusne i lagane lazanje s povrćem i pilećim mljevenim mesom