Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
MIRISNA DOMAĆA ČOKOLADA: Gotova za pola sata, mjere na šalice!
Kada isprobate recept za ovu domaću čokoladu, dvaput ćete razmisliti želite li ju čokoladu kupovati u trgovini ili se poigrati u vlastitoj kuhinji s provjerenim sastojcima!
Sastojci:
1 šalica otopljenog kokosova maslaca
1 šalica javorova sirupa
1 šalice sirovog kakaa
1 šalica nasjeckanih badema
½ žličice ekstrakta vanilije
Priprema:
Stavite kalup za čokoladu ili posudu na pola sata u zamrzivač. U blenderu pomiješajte javorov sirup, kakao, bademe i ekstrakt vanilije dok se ne dobije glatka masa. Dodajte maslac i kratko miješajte na najvećoj brzini. Prebacite smjesu u kalup za čokoladu. Stavite u zamrzivač na pola sata, zarežite na kockice i ostavite da se zamrzava još dva i pol sata.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.