Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
MIRISNA DOMAĆA ČOKOLADA: Gotova za pola sata, mjere na šalice!
Kada isprobate recept za ovu domaću čokoladu, dvaput ćete razmisliti želite li ju čokoladu kupovati u trgovini ili se poigrati u vlastitoj kuhinji s provjerenim sastojcima!
Sastojci:
1 šalica otopljenog kokosova maslaca
1 šalica javorova sirupa
1 šalice sirovog kakaa
1 šalica nasjeckanih badema
½ žličice ekstrakta vanilije
Priprema:
Stavite kalup za čokoladu ili posudu na pola sata u zamrzivač. U blenderu pomiješajte javorov sirup, kakao, bademe i ekstrakt vanilije dok se ne dobije glatka masa. Dodajte maslac i kratko miješajte na najvećoj brzini. Prebacite smjesu u kalup za čokoladu. Stavite u zamrzivač na pola sata, zarežite na kockice i ostavite da se zamrzava još dva i pol sata.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava