Pinterest

MIRISNA ČAROLIJA BAKINE KUHINJE: Rezanci sa svježim kravljim sirom

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Ovaj krasni domaći obrok gotov je za svega dvadesetak minuta.

Sastojci:

  • 40 dkg širokih rezanaca
  • 40 dkg svježeg kravljeg sira
  • 30 dkg luka
  • 10 dcl ulja
  • 10 dkg brašna
  • sol
  • papar

Priprema:

Otprilike tri litre vode zakuhajte do vrenja, posolite i malo pouljite Kada voda proključa, stavite tijesto da se kuha. Pritom se tijesto ne smije raskuhati.

Nakon kuhanja tijesto nemojte isprati nego odmah umiješajte u luk i sir. Luk oguliti pa dio narežite na sitne kockice, a dio na kolute. Kolute uvaljajte u brašno i prepržite na ulju kao čips.


Luk narezan na sitne kockice prepržite na masnoći, dodajte svježi sir te na kraju umiješajte kuhane rezance. Sve zajedno promiješajte da se sjedini.

Posolite i popaprite po ukusu. Ukrasite hrskavim kolutima luka.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.