Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
LIČKE ŠNICLE: Najbolji recept za jelo koje će zadovoljiti sva gurmanska nepca!
Komotno ih možemo nazvati jednom od naših najpoznatijih delicija.
Sastojci:
600 g junećih šnicla
150 g mrvica
3 jaja
sol
papar
ulje
3 režnja češnjaka
3 žlice kosanog peršina
1 žlica Vegete
1 dl bijelog vina
Priprema:
Tanko narezane juneće odreske posolite i popaprite, pospite mrvicama i tucite batom tako da se mrvice utuku u meso.
Nakon toga stavite ih u razmućena jaja pa opet u mrvice i u vruće ulje da se pohaju.
Pohane odreske stavite u posudu, zalijte vinom i vodom tako da ih prekrijete.
Dodajte 2 do 3 žlice ulja od pohanja, kosani list peršina, češnjak i Vegetu te kuhajte 45 minuta na laganoj vatri
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.