Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
LAGAN, ZDRAV I UKUSAN RUČAK: Škarpina s pireom od cvjetače
Ako volite ribu, ovo je idealan recept za današnji ručak.
Sastojci:
600 g škarpine
maslinovo ulje
4 češnja češnjaka
veza peršina
500 g cvjetače
70 g maslaca
150 ml kiselog vrhnja
150 ml juhe
sol
papar
OVO ĆE VAS ITEKAKO ZASITITI! Zapečeni naribani krumpir s bogatim nadjevom
Priprema:
Pomešajte sjeckani peršin s češnjakom, solju i maslinovim uljem.
Ribu prelijte s tom mješavinom pa poklopite folijom i pecite u pećnici sat vremena na 180 stupnjeva.
Zatim skinite folije i zapecite još nekih 10 minuta. Stavite svjež ili zamrzunti cvjetaču u lonac, dodajte bujon (koji god da imate), kiselo vrhnje, češnjak, sol, papar i komad maslaca.
Kuhajte kratko, pa kada je spremno ručnim mikserom napravite pire.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.