
ZA MANJE OD POLA SATA! BEZ PEČENJA: ‘Kinder štangle’ koje ćete obožavati
Kod pripreme ove slastice, isprljat ćete svega dvije posude i dvije žlice.
Sastojci:
Priprema:
Umutite hladno slatko vrhnje, dodajte sir i sve sjedinite. Podijelite na dva dijela, pa u jedan dio dodajte crnu, a u drugu bijelu kremu.
Keks umočite u vodu, mlijeko ili sok pa poredajte jedan red na dno dubljeg pleha. Nanesite polovicu bijelog nadjeva pa još jedan red natopljenog keksa pa polovicu crnog nadjeva.
Ponovite postupak s ostatkom materijala. Završite crnim nadjevom i odozgo pospite čokoladnim mrvicama.
Neka se hladi u hladnjaku barem 3 sata, no još je bolje da odstoji cijelu noć. Ako vam se baš žuri, stavite tortu u zamrzivač na sat vremena.
ZA MANJE OD POLA SATA! BEZ PEČENJA: ‘Kinder štangle’ koje ćete obožavati
DELICIJA BAKINE KUHINJE: Evo kako se kuha trnjanski ‘špek-gulaš’
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Savršeno ukusne i lagane lazanje s povrćem i pilećim mljevenim mesom