Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
JUNEĆI GULAŠ: Kraljevski ručak kod kojega vrijedi pravilo ‘sve iz jednog lonca’
Suprotno uvriježenom mišljenju, za ovaj recept ne treba vam jako mnogo sastojaka.
Sastojci:
600 dag junećeg buta
2 glavice luka
češnjak po ukusu
papar, sol, mješavina začina, crvena paprika, lovorov list, peršin
5 dl pasirane rajčice
15 l vode
1 žlica krušnih mrvica
Priprema:
Usitnite crveni i bijeli luk te lagano pirjajte podlijevajući vodom da ne zagori, potom dodajte narezano meso, začinite i kuhajte dok ne dobijete lijepu boju, zatim za nekoliko minuta dodajte pasiranu rajčicu i ostatak vode.
Kuhajte oko sat vremena i na koncu dodajte žlicu krušnih mrvica pa ih ukuhajte desetak minuta.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.